Turkcell bedava internet

Türkcell Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell Bedava  internet kampanyası 

1. Yönetem 
#senyapdiye kampanyasına katılmak için hemen BiP'ten Sen Yap Diye kanalını takip etmeye başla, kampanyanın her haftasında uygulamalarımızdan birinde eğlenerek yerine getireceğin bir görev ve bu görevin sonunda gönlünce kullanacağın internet hediyesi seni bekliyor. Kampanya ile ilgili tüm bilgilere BiP uygulamasında Keşfet altında yer alan Sen Yap Diye kanalından ulaşabilirsin. Görevi tamamladığını düşüyorsan BiP'te #senyapdiye kanalına hemen girip Haftanın Hediyesini Al butonuna basabilirsin. 48 saat içerisinde kazandığın paket hattına otomatik yüklenecektir..




2. Yönetem
BiP uygulamasında “Keşfet” alanı altındaki “Kim 1 GB İster?” kanalını takip ediyor musun? Cevap hayırsa hemen takibe başla ve 15 sorudan her 3 doğru cevabında internet paketi hediyeleri kazan. Büyük ödül 1 GB J Henüz BiP’i yüklemediysen hemen tıklayabilirsin: http://mobiltr.co/BiP.




3. Yönetem
Yaani uygulamasını, uygulama marketlerinden indirip, uygulamayı açan kullanıcılarımız 1 ay geçerli 1 GB data hediyesi kazanıyor. 1 GB data hediyesi sadece Yaani uygulaması içerisindeki kullanımlarında  geçerlidir. SMS ile bilgilendirme mesajı geldikten sonra paketin aktiflenecektir. 1 GB data hediyesi , uygulamayı silmediğin ve paketi iptal etmediğin sürece kampanya süresi boyunca her ay yenilenecektir. Detaylı bilgi: http://turkcell.li/Yaani1GB.



4. Yönetem
“BiP Yıldızları” arasında olmak için daha fazla BiP’lemeye devam. BiP’ten ilk mesajını gönderdiğin anda, eğer o ayın BiP Yıldızı adayları içerisindeysen ; sana BiP Yıldızları kanalından bir bilgilendirme mesajı göndereceğiz. Bu mesajın içerisinde hedefin de yer alacak. Eğer bu mesajı almadıysan daha fazla BiP’leyerek sonraki ay BiP Yıldızı olma şansını arttırabilirsin. Dilediğin anda hedefini ve ulaştığın mesaj sayısını Keşfette yer alan BiP Yıldızları kanalından öğrenebilirsin..


5. Yönetem
GOL sayısı kadar haftalık 100 MB internet kazanmaya ne dersin? GOL Yazıp 9100 a göndererek 3 TL ye seçtiğin maç için maçta atılan gol sayısı kadar haftalık 100 MB internet kazanebilirsin. Eğer maçta gol olmazsa minimum 100 MB bizden! Maksimum 1000 MB kazanabileceğini unutma ve en güzel haber kampanyaya katılım SMS i ücretsizdir..



6. Yönetem
Armağan Emocan, senin için Türkiye’nin her yerine hediyeler sakladı. BiP’te keşfet alanında Sürpriz Nokta Kanalını sen de takip ederek, onlarca hediyeyi kazanma şansına sahip olabilirsin. İnternet paketlerinden, senin için hazırladığımız dijital servislerimize kadar bir çok hediye bu kanalda. Henüz BiP’i yüklemediysen hemen tıklayabilirsin: http://mobiltr.co/BiP.


7. Yönetem
Eğer siz de 26 yaşın altında ve GNÇ paketlerinden bir tanesini kullanıyorsanız yenilenen GNÇ uygulamamızı hemen indirebilir ve siz de bolluk dünyasına katılabilirsiniz. Haftada 2 kez hediye yumurtanızı çatlatarak, anında hediyelerinizi alabilirsiniz. Kampanya ile ilglili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayabilirsiniz: http://turkcell.li/GNCCATLAT.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.